Glaskogskortet – för vandring, rast och övernattning

Glaskogskortet köper du när du ska vandra, paddla eller cykla i naturreservatet och nyttja ved och eldplatser, vindskydd, övernattningsstugor, soptunnor och toaletter som finns i naturreservatet.

Ditt bidrag gör skillnad och ökar våra möjligheter att erbjuda ännu bättre service i framtiden. Allt för att du ska få en magisk och lättsam vildmarksupplevelse. Intäkterna från Glaskogskortet går direkt till skötsel och underhåll av området.

Information om kortet

Glaskogskortet är Glaskogens naturvårdskort. Övernattning max två dygn per plats och gång. Kortet gäller inte för övernattning på campingplatsen i Lenungshammar.

Barn under 16 år gratis. För grupprabatt kontakta Glaskogen eller återförsäljare.

Välj vilken variant av kort du vill köpa – dagskort, dygnskort, tredagarskort, veckokort eller årskort – fyll i namnet på den som ska ha kortet och fyll i det datum du anländer till Glaskogen.

Glaskogskortet finns även att köpa på följande ställen

På vårt Infocenter i Lenungshammar, hos turistbyrån i Arvika, hos Arvika Kanot och Turistcenter, Bensinstationen i Glava och Sulvik, Ica i Glava, Sölje Camping, Guesthouse Eleven i Jössefors, Sommarvik Swecamp i Årjäng, Survival Center i Svanskog och Ica i Sillerud.

Grillplats vid sjö